гОЛЕМ НАСТАН
ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА
ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

Посетете го најголемиот настан за миленици во регионот.

Богата содржина со забавни и едукативни содржини за деца, возрасни и крзнените пријатели

Денови
Часа
Минути
пет фестивал за миленици
пет фест скопје

Куќен ред на фестивалот

Драги посетители настанот е од отворен карактер со бесплатен влез.
Во текот на настанот Ве молиме да ги почитувате правилата за однесување како сите максимално би уживале во дружењето.

Ви благодариме што ги почитувате овие правила и се радуваме на дружбата!

Локација

Градски парк Скопје

Голема благодарност до:

Златен спонзор

Застапник на брендовите

Спонзори

Организациски партнери и поддржувачи

Организатори

Учествувај во натпреварот Look alike, Најфризура или Опасен поглед!

Пријавете се на натпреварот и освојте вредни награди!