🐾🌟 Ви благодариме, 5000 посетители на Пет Фест Скопје 2023! 🌟🐾

Колку само фантастично поминавме на Пет Фест Скопје 2023, и сето тоа е благодарение на ВАС! 🎉🐶🐱

Полни сме со благодарност за огромната поддршка и ентузијазам од секој од вас што ни се придружи во славењето на нашите крзнени пријатели.

Срдечна благодарност до нашите посетители за:

🐱 Лаење, мафтање и чврчорење низ фестивалот.

🦜 Учење за одговорното поседување миленичиња и благосостојбата на животните.

🐾 Правејќи го Pet Fest Skopje 2023 заедница на љубители на животни како ниедна друга.

Исто така, сакаме да ја изразиме нашата благодарност до нашите посветени волонтери, спонзори, прeдавачи и организатори кои неуморно работеа за да го направат овој настан голем успех! Без вашата страст и посветеност, оваа прослава на домашните миленици немаше да биде возможна. 🙏

Запомнете, љубовта што ја покажуваме на нашите миленици и љубезноста што ја покажуваме кон сите животни можат да го променат светот. 🌍❤️ Да го одржуваме духот на Pet Fest во текот на целата година со тоа што ќе продолжиме да ги поддржуваме и да се грижиме за нашите придружници со четири нозе, пердуви и опашки …

Останете поврзани со нас и да се радуваме на уште повеќе моменти на „мафтање со опашката“ и „лаење“ на Пет Фест Скопје во иднина! 🎈🐾

Со искрена благодарност,
Пет Фест

2023 галерија