пет фест скопје

Куќен ред на фестивалот

Драги посетители настанот е од отворен карактер со бесплатен влез.
Во текот на настанот Ве молиме да ги почитувате правилата за однесување како сите максимално би уживале во дружењето.

Ви благодариме што ги почитувате овие правила и се радуваме на дружбата!